YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 24-03-2024 23:41

KARACA : AFİŞLERİMİZİ YIRTAN GENÇLER ÖZÜR DİLEMEYE GELDİLER

KARACA : AFİŞLERİMİZİ YIRTAN GENÇLER ÖZÜR DİLEMEYE GELDİLER


Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla biraraya geldi.

Yanıklar halk buluşmasında Alim Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlatarak vatandaşları bilgilendirdi. 

Alim Karaca konuşmasının bir kısmında, son günlerde afişlerinin, posterlerinin yırtılması hakkında konuştu. 
Karaca; “Bazıları gençleri doldurdular, üstümüze saldılar. Kendilerine ulaştık. Posterlerimize zarar veren bazı gençler şimdi buradalar, arka tarafta bizden özür dilemeye geldiler. “Biz bir gençlik hatası yaptık” dediler. 
Biz de gençlerimizi çok seviyoruz. Avukatımıza talimat verdim, davamızı geri çekiyoruz. Gençlerimizi affettik, olayı tatlıya bağladık. Gençlere de nasihat verdik. Onlara nasihatim şu oldu: Benim karşımdaki adayların bile posterleri, afişleri düşmüşse, “siz alın kaldırın yapıştırın” dedim. Ben kendim de öyle yapıyorum. 
Birileri 10 gündür sizleri germeye çalışıyor. Ben ilk defa seçime girmiyorum. 1988’den beri seçimlerde aktif biçimde yer alıyorum. Hiç geren taraf olmadım. Sizden de tek ricam; sükunetinizi koruyun. 31 Mart akşamına kadar sabırlı olun. Biz seçimi aldık arkadaşlar!” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin