SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 07-04-2024 15:49

SEYDİKEMER KAPALI PAZAR YERİNDE İLK BETONLAR DÖKÜLDÜ

SEYDİKEMER KAPALI PAZAR YERİNDE İLK BETONLAR DÖKÜLDÜ


Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatıyla inşaat çalışmalarının başladığı Seydikemer Kapalı Pazar yerinde beton döküm işlemi başladı.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin göreve gelmesiyle yapımı için söz verdiği Kapalı Pazar Yerinde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesinde yapımına başlanan kapalı Pazar yerindeki çalışmalar kapsamında beton dökümüne başlandı.
Belediye Başkanı Akdenizli, Pazar yerindeki çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Pazar esnafının ve halkın kullanımına kazandırılacağını kaydetti.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “EN KISA SÜREDE HİZMETE AÇACAĞIZ”
Göreve gelir gelmez yapımı için vatandaşlara verdiği sözü yerine getirdiklerine dikkat çeken Başkan Akdenizli; “Seydikemer’de ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak olan Pazar yerimiz 3 bin 400 metrekare alanın içerisine yapılıyor. Eşen Çayı kenarına yaptığımız Pazar yerinde Güneş Enerji Sistemi de olacak. Vatandaşlarımız aynı zamanda düğünlerini bu alanda yapabilecekler. İnşallah en kısa sürede çalışmaları tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. Seydikemer’imize hayırlı olsun” dedi.


 

AdminAdmin