GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-12-2023 13:36   Güncelleme : 04-12-2023 13:58

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE İLK BEBEK DÜNYAYA GELDİ

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE İLK BEBEK DÜNYAYA GELDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE DÜNYAYA GELEN İLK BEBEĞİ ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde modern mimarisi ile son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılan Seydikemer Devlet Hastanesi, 26 Nisan 2023 tarihi itibariye hasta kabulüne başladı. Hasta kabulüne başlamasının ardından bölgeye sağlık hizmeti vermeye başlayan Devlet Hastanesinde ilk ameliyat ve doğum da gerçekleşti. 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Seydikemer Devlet Hastanesi Müdürü Oğuzhan Akdenizli ve doktorlarla Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk erkek bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennilerinde bulunan Başkan Akdenizli bir süre aileyle sohbet ettikten sonra, Seydikemer Belediyesi’nce yeni doğan bebeklere hediye edilen “Hoş Geldin Bebek” çantasını aileye teslim etti.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başkan Akdenizli; “Seydikemer Devlet Hastanesi’nde ilk bebeğimiz dünyaya geldi. Öncelikle ülkemize, vatanımıza ve ilçemize hayırlı olsun yeni doğan bebeğimiz. Bunun yanı sıra hastanemizdeki bu doğumda görevli olan ebe, hemşire ve doktorlarımıza teşekkür ediyoruz. 6 ay gibi çok kısa bir sürede böyle bir ana ulaşmak bizim için mutluluk verici” dedi.

AdminAdmin