SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 15-08-2023 21:41

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN ÖZYER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN ÖZYER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN AKDENİZLİ'DEN ÖZYER'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, önceki dönem AK Parti Muğla Milletvekili ve iş insanı Hasan Özyer'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla'nın Seydikemer ilçesine 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon yapacak olan önceki dönem AK Parti Muğla Milletvekili ve hayırsever iş insanı Hasan Özyer'e ziyarette bulunan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer'imizin eğitimine katkıda bulunan Sayın Hasan Özyer'e tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İş İnsanı Hasan Özyer, 20 derslikli Fen Lisesi ve 100 kız 100 erkek olmak üzere toplam 200 öğrenci kapasiteli Pansiyonun Seydikemer’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapıldığını dile getiren Başkan Akdenizli; “Önceki dönem Seydikemer Belediye Başkanımız ve şuan Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz’ün girişimleri, önceki dönem Muğla Milletvekilimiz ve bölgemizin saygın iş insanlarından Hasan Özyer’in destekleriyle ilçemizin eğitimi için 20 derslikli Fen Lisesi ve 100 kız 100 erkek olmak üzere toplam 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokolünü geçtiğimiz günlerde Muğla Valiliğinde düzenlenen törende imzalamıştık. İnşallah en kısa sürede inşaatına başlanıp bitirilecek. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan bir yatırımdır. Fen Lisesi sayesinde Seydikemer’imizdeki çocuklarımız, gençlerimiz farklı il ve ilçelere gitmek zorunda kalmayacak. Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak. Seydikemer’imize Fen Lisesi ve öğrenci pansiyonu kazandıracak olan Sayın Hasan Özyer’e hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

AdminAdmin