SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 04-08-2023 19:54

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ENGELLİ VATANDAŞ İÇİN PARKE YOL YAPTI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ENGELLİ VATANDAŞ İÇİN PARKE YOL YAPTI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ ENGELLİ VATANDAŞ İÇİN PARKE YOL YAPTI

BAŞKAN AKDENİZLİ; “YÜREKLERE, GÖNÜLLERE GİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Seydikemer Belediyesi, Döğer Mahallesi’nde yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke taşı döşedi.

Seydikemer Belediyesi, örnek bir hizmete imza atarak, yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke döşeyerek yol yaptı.

Seydikemer’in Döğer Mahallesinde engelli Zübeyde Koca’nın babası Nazif Koca, engelli kızı için Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ulaşarak evinin önüne kadar parke taş ile düzenleme yapılmasını istedi. Kızını evden çıkarmakta zorluk çektiğini, evlerinin önünden dere geçtiğini ve kızını sırtında taşımak zorunda kaldığını belirten baba Nazif Koca’nın isteği kabul gördü ve Başkan Akdenizli, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne talimat vererek isteği yerine getirdi.

Yüzde 50 engelli olan ve yürümekte zorluk çeken 37 yaşındaki Zübeyde Koca’nın babası Nazif Koca, artık kızlarını sırtında taşımak durumunda kalmadığını söyledi. Başkan Akdenizli’ye ve ekibine teşekkür eden Koca; “Ben çocuğumu kanal yoluna sırtımda indiriyordum. Kapımızın önüne kadar parke taşı döşediler. Bu yolumuzu yapan Başkanımız Bayram Önder Akdenizli ve ekibinden Allah razı olsun” dedi.

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN KOCA AİLESİNE ZİYARET

 

Döğer Mahallesine giderek Koca ailesini evinde ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Nazif amcamızın engelli bir evladı var. Bu yoldan araçlar inmediği için daha önce evladını sırtında getirip götürüyormuş. Nazif amca Belediyemize ulaştı ve onun talebini yerine getirdik. Biz Seydikemer Belediyesi olarak parke yaptık. Evlerinin önüne kadar araçlarıyla gelebiliyorlar” diye konuştu. 

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “HER ZAMAN ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

Engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Akdenizli “Seydikemer Belediyesi olarak yüreklere, gönüllere girmeye devam edeceğiz. Her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

 

 

 

AdminAdmin