MARMARİS
Giriş Tarihi : 22-12-2022 12:48

DİKKAT MARMARİS YENİ YILA KARLI GİRECEK!

2023’e  günler kala; Marmaris’te Yılbaşı ve Yeni Yıl kutlama hazırlıkları, renkli görüntülere sahne oluyor.

DİKKAT MARMARİS YENİ YILA KARLI GİRECEK!


            Marmaris Belediyesi kentin ana caddelerini rengarenk süslerken,  19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda açılan yeni yıl pazarı halktan büyük ilgi görüyor. Kutlama programı çerçevesinde  31 Aralık akşamı Gece Yolcuları sahne alacak ve sonrasında  saaatler 24.00’ü gösterirken yapay kar yağdırılacak, Marmaris yeni yılın ilk gününe karlı bir başlangıç yapacak.
            Marmaris Belediyesinden verilen bilgiye göre; Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris’te belediye kentin en işlek noktaları olan Ulusal Egemenlik, Atatürk ve Yeniyol caddeleri akar led perdeler, melek kanatları, yıldız ve kar taneleriyle süslendi. Yılbaşı eğlencelerinin merkezi olacak olan 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda ise yeni yıl pazarı kuruldu. Yöresel ürünlerden kitaplara, hediyelik eşyalardan takıya kadar birçok ürünün satışa sunulduğu alanda yiyecek içecek standları da yer aldı.
2022 ‘DEN 2023’E 3 GÜNLÜK KUTLAMA
             29 Aralık Perşembe günü 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda kurulacak sahnede saat 20.30’da yerel sanatçılar Physkos ve CanF Project yer alacak. 30 Aralık Cuma akşamı ise Matrock Grubu ve Zumba Funda sahne alacak isimler olacak.  31 Aralık yılbaşı akşamı ise Atatürk Meydanı’nda Türkiye’nin en ünlü pop-rock gruplarından Gece Yolcuları sahne alacak. Konser öncesi DJ Muzo’nun performans sergileyeceği etkinlikte saat tam 24.00’da yapay kar yağdırılacak ve Marmaris sembolik te olsa, yeni yıla karlı girecek.
YENİ YIL PAZARININ GÖZDESİ MARMARİS İYİ PARTİ

            Marmaris Belediyesince geleneksel hale getirilen 19 Mayıs Gençlik Meydanında açılan yeni Yıl Pazarında bu yıl  ilk kez bir siyasi parti de yer aldı.
            İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanlığı’nın  kermes havasındaki pazarda açtığı standında, partili kadınlar sıcak sıcak servis ettikleri çi börek ve içli köftelerle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.  Pazar, 5 Ocak Perşembe gününe kadar devam edecek. 

 

AdminAdmin