ANKARA
Giriş Tarihi : 21-01-2024 19:08

TİMBİR “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” Programı Ankara'da Yapılacak

TİMBİR “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” Programı Ankara'da Yapılacak

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkHaberleri">iler Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) işbirliğinde düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı 26.Ocak.2024 Cuma günü Ankara’da yapılacak

Türkiye çağında Sivil Toplum Örgütleri Yöneticileri ile Medya Mensuplarını bir araya getiren “Sivil Toplum Medya Buluşmaları”  Trabzon, Aydın, Balıkesir, Erzincan, Gaziantep ve Osmaniye’nin ardından İçanadolu Bölgesinde Ankara’da düzenlenecek.

26 Ocak.2024 Cuma günü saat: 14.00’te, Ankara Kent Konseyi Salonunda  gerçekleştirilecek programa, geniş bir katılım olması bekleniyor.

Ankara STK Müdürlüğü, Başkent Ankara Meclisi, Ankara Kent Konseyi ve  Ankara Amatör Spor Klüpleri Federasyonu destek veriyor.

Ankara’da ’daki sivil toplum kuruluşlarının ve medya örgütlerinin destek verdiğini ifade eden TİMBİR Genel Başkanı Dr.Süleyman BASA, Ankara Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürlüğü Ankara’daki derneklere duyurular yaptı. Ayrıca Ankaranın en büyük STK’larından olan Başkanlığını 26. Dönem Ankara Milletvekili Nevzat CEYLAN’ın yaptığı Başkent Ankara Meclisi (BAM), 1800 Bileşeni ile Ankara kent Konseyi, ve  Ankara Amatör Spor Klüpleri Federasyonuna bağlı Dernekler ‘de katılım sağlayacak. Ayrıca TİMBİR’in iç Anadolu bölgesindeki medya mensubu temsilcilerinin katılacağı panele ilginin fazla olması bekleniyor.

Sivil toplum ve medya ilişkileri konuşulacak

Cuma günü saat: 14.00’de Ankara Kent Konseyi Salonunda açılış konuşmalarıyla başlayacak olan programda, moderatörlüğünü Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat CEYLAN’ın ’in yapacağı panele, Hacıbayramı Veli Üniversitesi e. Dekanı Prof.Dr.Zakir AVŞAR,  İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Do. Dr. Burcu Zeybek, TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak konuşmacı olarak katılacak. Program soru ve cevap bölümüyle sona erecek

AdminAdmin