SPOR
Giriş Tarihi : 11-04-2023 04:47

Milas Belediyespor Yıldız Takımından Önemli Başarı

Milas Belediyespor Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Muğla İl Şampiyonu olarak önemli bir başarı elde etti. Şampiyon takım bu sonuçla yarı finale kalmak için Denizli’de oynanacak müsabakalarda rakipleriyle mücadele edecek.

Milas Belediyespor Yıldız Takımından Önemli Başarı

8 takımın bulunduğu grubunda tüm takımları yenerek, namağlup grup şampiyonu olan temsilcimiz finalde diğer gurubun lideri olan Köyceğiz Göl Sporla karşılaştı. Çekişmeli geçen ve büyük bir heyecana sahne olan müsabakayı 3-2’lik skorla kazanan Denizhan Kuşçu yönetimindeki Milas Belediyespor Yıldız Erkekler Voleybol Takımı Muğla İl Şampiyonu oldu.

Müsabakalar Denizli’de oynanacak…

Yarı finallere yükselmek için Denizli’de oynanacak olan müsabakalarda yer alacak Voleybol Takımımız 14 Nisan Cuma günü başlayacak olan karşılaşmalarda Aydın Şampiyonu, Denizli Şampiyonu, Burdur Şampiyonu ve Antalya Şampiyonlarıyla mücadele edecek.

Tek devreli lig usulü gerçekleşecek olan turnuvadan liderlikle ayrılacak olan takım yarı final müsabakalarında mücadele etmeye hak kazanacak.

En önemli hedeflerimizden biri alt yapıdan başarılı sporcular yetiştirmektir…

Spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini belirten Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; Genç sporcularımız kulübümüz adına önemli bir başarı elde ettiler. Kulüp olarak en önemli hedeflerimizden biri alt yapıdan başarılı sporcular yetiştirmektir. Tüm takım ve teknik heyetimizi Muğla İl Şampiyonluğu için kutluyor, Denizli’de oynayacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin