EĞİTİM
Giriş Tarihi : 03-01-2024 10:42

Sivaslılar, tarihi “Ocak” sayesinde öğrenecek

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezinin çocuklar için çıkarmış olduğu yeni kitap, Sivas Ülkü Ocakları tarafından tanıtıldı.

Sivaslılar, tarihi “Ocak” sayesinde öğrenecek

TÜRK ÇOCUĞU EĞİTİMLE TEHLİKELERE DUR DİYOR!
Türk tarihinin bilincinde olan nesiller yetiştirmek gayesiyle her daim eğitime gereken önemi veren Ülkü Ocakları son çıkardığı kitap ile de bu durumun tezahür etmesine vesile oldu. Ülkü Ocakları, bugüne kadar sayısız Türk çocuğunun dâhilî ve haricî bedhahlardan tarafından sapkın ve bölücü fikirlerle zehirlenmesinin önüne bu eğitim çalışmalarıyla geçerek gerekli önlemleri küçük yaşlardan itibaren alma gayesine azami ölçüde dikkat ediyor. Bu ilke ve düstur etrafında da çalışmalarını sürdüren Sivas Ülkü Ocakları Genel Merkez’in çalışmalarını teşkilat mensuplarına aktarma yönündeki başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

“SANAL GÖZLÜKSÜZ TÜRK TARİHİNE YOLCULUK YAPACAKLAR ”
Genel Merkezce hazırlanan kitap ile ilgili konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sivas İl Başkanı Rıfat Kalkan,“Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimizin yeni çıkardığı;“16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk” kitabıyla;  Göktürkler’ den Babür Devleti’ne, Gazellilerden Büyük Selçuklu Devleti’ne, Büyük Hun İmparatorluğu’ndan Osmanlı Devleti’ne Türk çocuğu sanal gerçeklik gözlükleri takmadan tarihe yolculuk etme fırsatıyla buluşuyor. Çocuklarımızın tarih derslerine yardımcı olacak nitelikte hazırladığımız "16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk" kitabımızı il ve ilçe Ocaklarımızdan temin edebilirsiniz” dedi.

Harun demirel Harun demirel

Harun