GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-03-2024 23:27

Yurt Dışından Sezonun İlk Uçağı Geldi

Yurt Dışından Sezonun İlk Uçağı Geldi


Milas-Bodrum Havalimanı, SunExpress’in Frankfurt ve Düsseldorf’dan gerçekleştirdiği sezonun ilk dış hat uçuşlarını karşıladı.
XQ 463 sefer sayılı uçuşuyla Frankfurt'tan 14.20’de, XQ 659 sefer sayılı uçuşuyla da Düsseldorf'tan 23.50’de Milas-Bodrum Havaalanına inen toplam 360 yolcu terminalde çiçeklerle karşılandı. İlk uçuşu karşılamak için düzenlenen törene Milas-Bodrum Havalimanı DHMİ Başmüdürü Yücel Karadavut, TAV Milas-Bodrum GM İclal Kayaoğlu, uçuş ekibi ve havalimanı yetkilileri katıldı. SunExpress, haftanın yedi günü Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart, Münih, Köln, Hannover, Berlin olmak üzere Almanya’nın yedi şehrinden Milas’a karşılıklı uçuş düzenleyecek.
TAV Milas-Bodrum Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, "Bu dönem, Bodrum’da uçuş sezonunu uzatmak ve farklı havayollarını şehrimize çekmek için paydaşlarımızla yürüttüğümüz çalışmaların meyvelerini almaya başladığımız dönem. Bu yaz, Jet Time Airlines, Smartwings Slovakia S.R.O, Norwegian Air Shuttle gibi havayolları ilk kez Milas-Bodrum Havalimanı’na uçuş düzenleyecekler” dedi.
Milas-Bodrum Havalimanı'ndan 3 Kasım'a kadar devam edecek dış hat sezonunda toplamda 56 farklı havayolu ile 75 ayrı destinasyona uçuşlar düzenlenecek. Havalimanı, Jet2.com, Easy Jet, Freebird, Ryanair Sun, Corendon, Mavi Gök Havacılık, Discover, SAS Scandinavian, Smartwings Slovakia S.R.O, Norwegian Air Shuttle gibi çeşitli havayollarını ağırlayacak. Bu havayolları Liverpool, Belfast, Manchester, Köln, Krakow, Vilnius, Beyrut, St. Petersburg, Kopenhag ve Rotterdam gibi çeşitli destinasyonlara Milas-Bodrum’dan karşılıklı direkt uçuş gerçekleştirecek.

AdminAdmin