SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 17-12-2023 19:18

GÖNÜLLERİN BAŞKANI AKDENİZLİ BÜYÜK KÜÇÜK HERKESİN YANINDA

GÖNÜLLERİN BAŞKANI AKDENİZLİ BÜYÜK KÜÇÜK HERKESİN YANINDA

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Hafta sonu da dahil her zaman vatandaşlarla bir arada olan Başkan Akdenizli, hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Göreve geldiği günden beri Seydikemerlilerle iç içe olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm önerilerinde buluyor. İlçede yaptığı mahalle ve esnaf ziyaretleriyle Seydikemer halkının gönlünü kazanan Başkan Akdenizli, yaptığı görüşme ve çalışmalarla takdir topluyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini, Seydikemer için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarının altını çizen Başkan Akdenizli; “Seydikemer’de yaptığımız proje ve saha çalışmalarının yanı sıra ilçede yaşayan vatandaşlarımızla sürekli görüşüyoruz. Her hafta düzenlediğimiz mahalle ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarımızla bir araya gelme, hasbihal etme imkanı buluyoruz. Bu ziyaretlerde halkımızın bizlere gösterdiği sevgi ve samimiyet bizleri çok mutlu ediyor. Onların dualarını almak bizim için çok kıymetli. Ekiplerimizle birlikte düzenlediğimiz ziyaretlerde vatandaşlarımızın taleplerini can kulağıyla dinliyor, talepleri değerlendiriyoruz. Bizlere her zaman kucak açan Seydikemerlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Mesai mefhumu gözetmeksizin ilçede taziye ziyaretlerinde de bulunan Başkan Akdenizli, iyi günde de kötü günde de vatandaşların her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

AdminAdmin