GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2024 19:17

Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır Hastaneye Kaldırıldı

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, evinde inme geçiren ve hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin, “Tıkalı damarı başarılı bir ameliyatla açıldı. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır." dedi.

bul Beykoz’daki evinde inme geçirmesi nedeniyle rahatsızlanan ünlü oyuncu Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı. Sanatçının sağlık durumuna ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin