SİYASET
Giriş Tarihi : 11-12-2023 10:09

AK Partili Kökten Balık Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

AK Partili Kökten Balık Pazarı Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında balık pazarı ve yanındaki manavları ziyaret etti.
 AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında balık pazarı ve yanındaki manavları ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aday Adayı Kökten, kendisine olan desteğin her geçen gün arttığını belirtti. Fethiye’de gerçekleştirdiği STK ile esnaf ziyaretlerinde hem talepleri hem de sorunları dinleyen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, istişare ve ortak akıl ilkelerini ön planda tutacaklarını kaydetti. Balık pazarı ve yan tarafında bulunan manavlar ile bir araya gelen Aday Adayı Kökten, esnaflara hayırlı işler diledi. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Kökten, Fethiye’nin kronikleşmiş sorunlarını ve çözüm yöntemlerini bildiğini dile getirdi. 
Ziyaretlerini değerlendiren dinleyen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Aday adaylığımız sürecinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Fethiye için büyük önem taşıyan balık pazarını ve yan tarafındaki manavlarımızı ziyaret ettik. Her geçen gün bize olan destek çığ gibi artmaktadır. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılandık. Bu durum beni çok mutlu etti. Başkan seçildiğimiz takdirde hayata geçireceğimiz projeler ile Fethiye’nin marka değerini de daha arttıracağız. Sorunların çözümünde istişare ve ortak akıl ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.

AdminAdmin