YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 11-03-2024 14:23

AKDENİZLİ “HOŞ GELDİN ON BİR AYIN SULTANI YA ŞEHR-İ RAMAZAN”

AKDENİZLİ “HOŞ GELDİN ON BİR AYIN SULTANI YA ŞEHR-İ RAMAZAN”

 

BAŞKAN AKDENİZLİ “HALKIMIZIN RAMAZAN AYINI KUTLUYORUM”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı  Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların mübarek Ramazan Ayını kutladı.

Başkan Akdenizli’nin açıklamalarında şu ifadeler yer alıyor;

“Yüce Dinimiz İslam’ın en önemli beş şartından biri olan Oruç ibadetinin yapıldığı ay olan Ramazan ayına kavuşmuş bulunmaktayız. Bizi bu mübarek aya kavuşturan Rabbimize şükrediyoruz.

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olarak müjdelenen Ramazan-ı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bu yıl, İslam alemi olarak Ramazan ayına maalesef  Gazze’nin çığlıkları altında giriyoruz.  Bu mübarek ayda yapacağımız dualarda Gazze’deki katliamların durması ve zalim ve katil İsrail’i cezalandırması için Alemlerin Rabbi olan Allah’a (c.c.) dua edip yalvaracağız.

Mübarek Ramazan ayının bereket ve feyzi ile Gazze ve Filistin’deki kardeşlerimize her türlü maddi ve manevi yardımı yapmanın gayreti içinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Seydikemer’li  hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ederim.”

AdminAdmin