FETHİYE
Giriş Tarihi : 17-09-2023 17:24

MHP İlçe Başkanı Cura Güven Tazeledi

MHP İlçe Başkanı Cura Güven Tazeledi

MHP İlçe Başkanı Cura Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanlığı 14. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Osman Cura yeniden seçilerek güven tazeledi.

 

MHP Fethiye 14. Olağan Kongresi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirildi. 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Akabinde MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ve MYK üyesi Av. Bahadır Alperen’in yaptıkları konuşmalar sonrasında oylamaya geçildi. 

Yapılan oy verme işlemlerinin ardından mevcut ilçe başkanı Osman Cura güven tazeleyerek yeniden MHP Fethiye İlçe Başkanlığına seçildi.

MHP Fethiye 14. Olağan Kongresine; MHP MYK üyesi Av. Bahadır Alperen, İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AK Parti ilçe Başkanı Turhan Kovancı, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Keramettin Yılmaz, MHP’li Cengiz Çay, STK başkanları ve temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

“Fethiye'de yarım kalan bayrağı tekrar göklere çekeceğiz”
Kongreden sonra açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, “Bugün kongremizi gerçekleştirdik. Muhteşem bir kongre oldu. Kongremize katılan delegelerimize, misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah Türkiye yüzyılına çok güçlü bir şekilde gireceğiz. Fethiye'de yarım kalan bayrağı tekrar göklere çekeceğiz inşallah" dedi.

AdminAdmin