SPOR
Giriş Tarihi : 08-09-2023 16:05

Sar Yapı Milas Dörtyolspor Sezonu Açtı

Sar Yapı Milas Dörtyolspor Sezonu Açtı

Sar Yapı Milas Dörtyolspor Sezonu Açtı

2023-2024 futbol sezonunda, Muğla 1. Amatör Küme Liginde temsil edecek olan Sar Yapı Milas Dörtyolspor yeni sezonun ilk antrenmanı için sahaya çıktı.

Bu sezon hedefini yine iyi mücadele, iyi futbol ve ligde şampiyonluk olarak belirleyen Sar Yapı Milas Dörtyolspor'un, Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda yaptığı ilk antrenmana, kulübe isim sponsoru olan Sar Yapı sahibi Metin Kaçar, sportif direktör Semih Kuyucu ve kulübün yöneticileri de izleyerek futbolcuları yalnız bırakmadılar.

 

 

Teknik sorumlu Mustafa İçöz ve kaleci antrenörü Mahir Erkaya nezaretinde sahaya çıkan futbolculara yönelik, kulüp yöneticilerinin yaptıkları konuşmalar, başarılı bir sezon dilekleriyle başladı ve tüm yöneticiler futbolculara şampiyonluk yolunda güvendiklerini belirttiler.

Antrenman öncesi kulübün isim sponsoru Sar Yapı Sahibi Metin Kaçar ve yöneticiler, futbolculara antrenman sonrası yemeleri için baklava ikramında bulundular.

 

 

Sar Yapı Milas Dörtyol Spor Kulübü Sportif Direktörü Semih Kuyucu, açıklamada; "2023-2024 futbol sezonunda "Bir Semtin Meselesini" çözümlemek için sahaya bugün çıkıyoruz" dedi.

Kuyucu, hedeflerinin ligde şampiyonluk olduğunu vurgulayarak; "yeni yönetim ekibimiz içinde Milas CHP Gençlik Kollarında başkanlık yapmış Mahir Akgül, Bekir Perçin ve Murat Taymaz 'da yer alıyor. Hem bu 3 değerli kardeşimize hem de yönetim kadromuz içinde ki tüm isimlere aramızda oldukları için bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Semih Kuyucucu sözlerini şöyle tamamladı:

"Özellikle kulübümüze isim sponsoru olan Metin Kaçar abimizle daha da güçlendik.

Umut ediyorum ki kadromuzdaki tüm futbolcu kardeşlerimiz, giydikleri formanın hakkını sahada en iyi şekilde vereceklerdir.

Yeni sezonda aynı ligde yer alacağımız Kıyıkışlacık İasos, Güllük Belediyespor ve Boğaziçi Bargilyaspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

AdminAdmin