MİLAS
Giriş Tarihi : 29-10-2023 15:38

Özel Bireylerden Coşkulu Kutlama

Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle Milas’a bağlı Menteş Mahallesinde, coşkulu bir kutlama programına imza attı.

Özel Bireylerden Coşkulu Kutlama

Dev Türk Bayrağı ile mahallenin girişinden okula kadar bando eşliğinde gerçekleşen kortej yürüyüşünün ardından okul bahçesinde bir dizi etkinlikle 100’ncü yıla yakışır bir program gerçekleştirildi.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Şube Müdürü Türker Yavaşoğlu, Okul Müdürü Serap Akar, Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı, Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, okul aile birliği yönetimi, okulda eğitim gören öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler ve mahalle sakinlerinin katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başladı.

Programa katılan protokol ve okulda eğitim gören özel bireylerimiz, birlikte 100. Yıl logosunu boyadı ve iki Türk Bayrağı’nın arasına astılar. Okula ait halı futbol sahasında; Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın, Şube Müdürü Türker Yavaşoğlu, Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı ve okul aile birliği yöneticileri ‘Bocce’ oyununu oynadılar. Oyunun birincisi Uslu’ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın tarafından, okulun atölyesinde üretilen bir hediyeyi takdim etti.

Menteş Mahallesi’ndeki Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesinde bir başka renkli etkinlik ise yine protokolün ve öğrencilerin yer aldığı ‘Sandalye Kapma’ yarışması yapıldı. Çok renkli geçen yarışmayı okul aile birliği yöneticisi kazanırken, programa katılanların büyük bir keyifle izlediği bir başka etkinlik ise, Menteşli kadınların ve öğrencilerin yer aldığı ‘Balon Patlatma’ oyunu oldu. Programın son bölümünde ise okulun atölyesinde üretilen ürünlerin sergilendiği standlar gzildi.

Yarışmayı kazananlara ödüller verilirken, etkinliğin sonunda konuklara pilav-keşkek ve ayran ikramı yapıldı. Programın son bölümünde öğrenciler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Aileleri, mahalle sakinleri ve öğretmenler de öğrencileri yalnız bırakmadı.

AdminAdmin