FETHİYE
Giriş Tarihi : 01-03-2024 09:42

SAATCI: EMEKLİLERE 5000 TL’YE KADAR DESTEK VERECEĞİZ

SAATCI: EMEKLİLERE 5000 TL’YE KADAR DESTEK VERECEĞİZ


Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkmaları halinde kirada oturan emeklilere 5000 TL’ye varan sosyal yardım yapacaklarını açıkladı.
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mahalle ziyaretleri kapsamında Kargı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Saatcı’ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. Kargı Kahvesi yanında katılımcılara hitap eden Behçet Saatcı’ya İyi Parti Muğla Milletvekili ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Metin Ergun, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. 
Kendisini bekleyen kalabalığa konuşan ve konuşması sürekli alkışlarla kesilen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, burada emeklilere müjdeler verdi. Yeniden seçilmesi halinde emeklilere 5000 TL’ye varan sosyal yardımlarda bulunacağını kaydeden Saatcı, “Fakir fukaramız çoğaldı. Paylaşacağız. Paylaşmak zorundayız. Ben olmayacak hiç bir şey söylemedim şimdiye kadar. Sadece emekli maaşıyla geçinen ve kirada oturan, başını sokacak bir evi tarlası tokadı olmayan her emekli arkadaşımıza her ay 5000 TL’ye kadar sosyal yardım yapacağız. Ben bunun sözünü veriyorum yapacağız. İhtiyaç var çünkü. “ ifadelerini kullandı.
41 MAHALLEYE ACİL ALT YAPI HİZMETLERİNİN VERİLMESİ LAZIM
Fethiye’nin 41 mahallesinde plan problemi olduğunu da belirten Behçet Saatcı, Fethiye’nin bütün mahallelerine çok kısa sürede alt yapı hizmetlerinin verilmesi gerektiğini açıkladı. Büyükşehir Yasası öncesinde kendilerinin Alman Kalkınma Bankası’na proje yaptırdıklarını anlatan Saatcı, “Biz projeyi hazırlattık. Ama Büyükşehir yasası çıkınca alt yapı hizmetleri bizden alınarak Büyükşehir’e verildi. Biz de projemizi Büyükşehir’e teslim ettik. Var mı Karaçulha, Çamköy, Çiftlik, Kargı ve Yanıklar’da yapılan bir şey. Yok. 10 yılda 1 metre kanalizasyon çalışması yapılmadı. Niye bunları söylüyorum. İş bilenin kılıç kuşananın.” dedi

AdminAdmin