YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 20-03-2024 18:57

Sevimli Köpek Saatcı'nın Seçim Çalışmalarına Katıldı

Sevimli Köpek Saatcı'nın Seçim Çalışmalarına Katıldı

SEVİMLİ KÖPEK SAATCI’NIN SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILDI

Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saactı’ya ziyaretler esnafından bir köpek eşlik etti. Saatcı ile birlikte kilometrelerce yol yürüyen köpeğin sahibi, “sizi gördü, peşinizden geldi.” dedi.
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala sahadaki çalışmalarına yoğun tempoyla sürdüren eski belediye başkanı Behçet Saatcı, bugün beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Meclis üyeleri ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki iş yerlerini ziyaret eden Saatcı’ya küçük bir köpek de eşlik etti. Saatcı ile birlikte işyerlerini gezen sevimli köpek, ziyaretlere katılanların da yorgunluğunu aldı. Yaklaşık yarım saat boyunca Saatcı’ya eşlik eden ve onunla birlikte kilometrelerce yol yürüyen köpeği seven Behçet Saatcı, “Sevimli dostumuz da bizimle birlikte seçim çalışmalarımıza katıldı. Bizi yalnız bırakmadı. Kime güveneceğini biliyor. Şu son 5 yılda o kadar sahipsiz kaldılar ki, iyi ki gönüllü vatandaşlarımız, hayvan severlerimiz vardı. Allah onlardan razı olsun.” dedi.
Sevimli köpeğin sahibi Saatcı ve ekibinin yanına gelirken, “Kendisini gördü peşinden koştu. Uzaktan takip ediyorduk, başkan beyi görünce bizi unuttu. Gördük ki o da seçim çalışmalarına katılmak istedi.” İfadelerini kullandı. 

AdminAdmin