MUĞLA
Giriş Tarihi : 13-02-2023 21:55

MUĞLA DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARIYOR...

MUĞLA DEPREM BÖLGESİNDE YARALARI SARIYOR...



AK Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Muğla'nın deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için adeta seferber olduğunu ifade etti.
Milletvekilleri Demir ve Gökcan, Hatay'ın Hassa kentine çadırkent kurmak için gelen Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve yardımcıları ile Nurdağı ilçesinde buluşarak, kurulacak çadırkenti ve yapılacak çalışmaları konuştu.
Muğla Müftülüğü tarafından bölgeye gönderilen Yatağan Müftüsü Durmuş Ali Cetmi ve 26 din görevlisine çalışmaları için teşekkür eden milletvekilleri, "Muğla’mızdan bölgeye gönüllü olarak gelen 114 din görevlimize teşekkür ediyoruz. Rabbim depremzede kardeşlerimizin ve bölgede günlerdir fedakarca görev yapan herkesin yar ve yardımcısı olsun." dedi.
Demir ve Gökcan, Gaziantep'te bölge muhtarları ile bir araya geldiler.
Vali başkanlığında koordinasyon çalışmalarında gelinen son aşamaları değerlendirdiklerini belirten Demir ve Gökcan, şunları kaydetti: 
"Yıkıcı depremin ilk saatlerinden itibaren canla başla çalışan, her köye, her insana, her canlıya ulaşma gayesiyle hareket eden kurtarma ve tüm insani yardım ekiplerimize canı gönülden minnettarız. Ülkemizin her bölgesinden olduğu gibi Muğla’mızdan da yaraları sarmak için var gücüyle çalışan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı hedefle insani yardımların yerine ulaşması için büyük çaba sarf eden Yatağan Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz ve ekibiyle Nurdağı’nda çalışmalar yaptık. Tüm yaralarımızı el birliğiyle saracağız."

AdminAdmin