MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-09-2023 10:37

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: BİZ ASIL DEVRİMİ ZİHİNLERDE YAPTIK, ZİHNİYETLERDE YAPTIK

AK Parti olarak biz daima sahadayız. Ama sahada muhalefeti göremiyoruz.

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: BİZ ASIL DEVRİMİ ZİHİNLERDE YAPTIK, ZİHNİYETLERDE YAPTIK

Hemşerilerimiz, kimin ne yaptığını ne yapamayacağını biliyor. Halkımızın teveccühü ile yine kazanacak, Muğla’yı AK Belediyecilik ile donatacağız.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Ula İlçe Başkanı Özer Yılmaz ve Ula Belediye Başkanı Özay Türkler ile Ula’da yoğun bir programa imza attı.

 

 

Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Türk ile de bir araya gelen Milletvekili Otgöz,  TBMM açıldığında arıcıların taleplerini Meclis’e taşıyarak sorunların çözümü için çalışacağını ifade etti.

Ula Belediyesi tarafından yapımı devam eden kapalı spor salonu ve yüzme havuzu inşaatında incelemede bulundu. Muğla’ya ve ilçelerine yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Milletvekili Otgöz, 21 yıldır olduğu gibi yerel seçimleri de kazanacaklarını ifade etti.

Milletvekili Yakup Otgöz, Ula çalışmalarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

AK Parti olarak biz daima sahadayız. Ama sahada muhalefeti göremiyoruz. Biz adım adım Muğla’mızı geziyor, 13 ilçemizde toplantılar yapıyoruz. Biz hemşerilerimizin ayağına gidip,  yerel seçimlere hazırlanırken, muhalefet halen kısır çekişmeler ile oyalanıyor.

 

 

Son olarak Ula ilçemizde de gördük ki, yine gümbür gümbür geliyoruz.

Teşkilatlarımızla yaptığımız toplantıda saha çalışmalarını ele aldık. Ula’mıza özellikle son 5 yıl içinde yaptığımız yatırımları anlattık.

Muğla’ya son 21 yılda 62 Milyar TL  tutarında yatırım  yaptık.  Son 5 yılda 47 Milyar TL tutarında yatırım kazandırdık.

 

 

Ula İlçemize de Akyaka Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu’nu,  Ula Huzurevini, Gençlik Merkezini, Boğa Güreşi Arenasını açtık. Ula’mıza çok sayıda halı saha kazandırdık.

8 futbol sahası, 250 seyirci kapasiteli spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, Gökova Mahallemize Gençlik merkezi yapılması için protokol imzaladık.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Akyaka’daki Eğitim ve Dinlenme Tesislerini, MUÇEV’e ait kıyı bandı ve Mendirek’i, İlk Koyu’nu, Çınarcık İzci Kampını C Tipi Mesire Yeri olarak, Kyra Mahallemizdeki Hazine’ye ait araziyi spor tesisi yapımı için Ula Belediyemize tahsis ettirdik.

 

 

Toplam 5 derenin ıslahı yapıldı. 1 gölet, 2 sulama tesisi, 2 dere ıslah çalışması devam ediyor. Tamamlanan sulama tesisleri ile 900 dekar arazi sulamaya açıldı. Çiftçilerimize gelir artışı sağlandı. 500 Milyon TL tutarında DSİ yatırımı kazandırıldı.

6 Milyon TL tutarında yatırım ile rahmetli Belediye Başkanımız İsmail Akkaya Süt İşleme Tesisi kuruldu. Bölgenin en modern mandırası olan tesiste, paket süt, ayran, yoğurt ve Ula Çiftliği Tereyağı markası ile üretime geçildi.

Biz Türkiye’de sadece okul, hastane, yol, baraj gibi eserlerle sembolleşen bir kalkınma devrimi yapmakla kalmadık.  

 

 

Biz asıl devrimi zihinlerde yaptık, zihniyetlerde yaptık.  Geçmişte bu millete ‘yapamazsın’ denilen ne varsa, hepsinin de olabileceğini gösterdik.  Savunma sanayinden ulaşım ve enerji altyapısına, yerli otomobilimize, uçağımıza kadar her alanda bunun sayısız örnekleri var.  

Hemşerilerimiz, kimin ne yaptığını ne yapamayacağını biliyor. Halkımızın desteği ile yine kazanacak, Muğla’yı AK Belediyecilik ile donatacağız.

AdminAdmin