SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 30-10-2023 12:02

SEYDİKEMER’DE 100. YIL FENER ALAYI DÜZENLENDİ

SEYDİKEMER’DE 100. YIL FENER ALAYI DÜZENLENDİ

SEYDİKEMER’DE 100. YIL FENER ALAYI DÜZENLENDİ

SEYDİKEMER’DE 7’DEN 70’E HERKES CUMHURİYETİ BÖYLE KUTLADI!

Seydikemer’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, fener alayı gerçekleştirildi.7’den 70’e yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Yüzüncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı Logosu, Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasını süsledi.

Seydikemer’de Cumhuriyetin 100. Yılı coşkusu tüm ilçeyi sardı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen fener alayına yüzlerce vatandaş katıldı. Türk Bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı ve meşalelerle yürüyen kalabalık, birlik beraberlik örneği sergiledi.

Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünden başlayan Fener Alayına, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Demiriz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, muhtarlar, daire amirleri, belediye birim müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve yüzlerce vatandaş katıldı.

GÖRSEL ŞÖLEN YAŞANDI

Kutlamalar çerçevesinde Yaya Köprüsü, Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediye Hizmet Binası ışıklandırılırken, Cumhuriyetin 100’üncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı logosu Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasının duvarına yansıtıldı. Adeta görsel bir şölen yaşanan kutlamalarda vatandaşlar, cep telefonu kameralarıyla bu anları ölümsüzleştirdi. Fener Alayına katılan 7’den 70’e herkes, Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen Fener Alayında bol bol fotoğraf çektirdi. Fener Alayının ardından Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer’de yaşayan tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutladı.

 

 

DenizDeniz