BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 18:41

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 305 Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı


Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinliği vatandaşlarla buluşturmak için yola çıktı. 
2016 yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete alınan, farklı etkinlikler için mobil sahneye dönüşen, açıldığında 72 metrekare kullanım alanı olan Kültür Hizmet Tırı bugüne kadar 305 farklı etkinlik için kullanıldı. Kültür Hizmet Tırı konser, etkinlik, festivaller için sahne kurulumuna gerek kalmadan mobil sahneye dönüşebiliyor. 
İl genelinde Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı 90 tiyatro oyunu, 44 konser, 58 festival ve şenlik, 30 açılış etkinliği, 3 sinema, 2 Ramazan Turnesi için kullanıldı. Ayrıca Kültür Hizmet Tırı 78 farklı etkinlik için ilçe belediyeleri ve Sivil Toplum kuruluşları faaliyetlerine destek verdi. 
Başkan Gürün; “Kültür hizmet tırımız hemşehrilerimizi sanatla buluşturmak için 2016 yılından beri yollarda”
Muğla’nın 13 ilçesi 569 mahallesiyle geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarım, turizm ve kültür kenti olan Muğla’da kültür hizmet tırı ile tüm vatandaşlarını farklı etkinliklerle buluşturduklarını söyledi. 
Başkan Gürün; “Bodrum’dan Seydikemer’e Muğlamız geniş ve özel bir coğrafyaya sahip. Geçmişten getirdiği birikimi, tarihsel değerleri ile kültür kenti olan Muğla’mızda vatandaşlarımızı farklı kültür ve sanat etkinlikleri için bir araya getiren Kültür Merkezleri yapıyor bunun yanında Kültür Hizmet Tırımız ile de etkinlikleri hemşehrilerimize götürüyoruz. Farklı etkinlikler için kullanılabilen Kültür Hizmet Tırımız Muğlalı hemşehrilerimizi sanatla buluşturmak için 2016 yılından beri yollarda. Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi. 

AdminAdmin