BASKETBOL
Giriş Tarihi : 14-01-2024 21:13

ÇAĞDAŞ BODRUM SEYİRCİSİ İLE KENETLENDİ FENERBAHÇE KİLİTLENDİ

ÇAĞDAŞ BODRUM SEYİRCİSİ İLE KENETLENDİ FENERBAHÇE KİLİTLENDİ

 

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin 16. haftasında kendi evinde Fenerbahçe Beko ile karşılaştı.

 

Kurulduğundan itibaren iki sezon içerisinde iki lig birden tamamlayarak TB2L’den BSL’ye yükselen Çağdaş Bodrum Spor, BSL İkinci yarı ilk karşılaşmasında kendi evinde Fenerbahçe Beko ile girdiği kıyasıya mücadele ile seyircisi ile salonda adeta devleşti.

 

Ligin 13. Haftasında takıma gelerek değişim rüzgarlarını başlatan Antrenör Ahmet Çakı’nın yönetiminde oynayan Çağdaş Bodrum, seyircisinin büyük desteği, son haftalarda yakaladığı oyun hakimiyeti ve geliştirdiği savunma ile özellikle kendi evinde rakipleri için zor bir rakip olma hedefini tutturdu.

Maça Maça Dominic Jordan Artis, Can Uğur Öğüt, Amar Alibegovic, Benjamin, Jaron Tremel Johnson, Ahmet Düveloğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor, Rakibi Fenerbahçe Beko ile oynadığı ilk periyodu 18-24, geçerken, ilk yarıyı 38-40 sayıyla tamamladı.

Maçın ikinci yarısında özellikle tribünlerin savunmaya katkısı ve takıma olan inançlarını tezahüratlarına yansıtmalarıyla 3. Periyodu 64-69 skorla tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, maçın son saniyesinde eline geçen avantajı sayıya çeviremeyince, maçı Fenerbahçe Beko karşısında 92-93 skorla geride tamamladı.

Çağdaş Bodrum Spor‘da 29 sayı ile Jaron Tremel Johnson, 20 sayı ile Ahmet Düveloğlu, 15 sayı ile Amar Alibegovic maçın skorer oyuncuları oldular.

Çağdaş Bodrum Spor ligin 17. Haftasında 21 Ocak Pazar günü saat 15:30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda Anadolu Efes ile oynayacak. Anadolu Efes – Çağdaş Bodrum Spor Karşılaşması beINsports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

AdminAdmin