YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 02-03-2024 21:59

PARAŞÜT FİRMALARI SAATCI'YA YAŞADIKLARI SIKINTILARI ANLATTI

PARAŞÜT FİRMALARI SAATCI'YA YAŞADIKLARI SIKINTILARI ANLATTI

 

Ölüdeniz'de bulunan yamaç paraşütü işletmecileri Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'yı ziyaret ederek, sektörlerini ilgilendiren konularda bilgilendirme yapıp,  yaşadıkları sorunları anlatılar.
31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını yaptığı ziyaretlerle sürdüren Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, bir yandan da seçim ofisinde ziyaretçilerini kabul ediyor. Sokakta vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Saatcı, yolu sürekli fotoğraf çektirmek  isteyen sevenleri tarafından kesiliyor. Saha çalışmalarından arta kalan zamanını seçim ofisinde geçiren Saatcı, burada da sevenleri tarafından yalnız bırakılmıyor. 
Bu bağlamda Ölüdeniz'deki yamaç paraşütü firmaları yetkilileri ve pilotlar, Saatcı'yı seçim ofisinde ziyaret etti. Sektörel bazda yaşadıkları sorunları anlatan pilot ve işletmeciler, ilçede faaliyet gösteren 2000 kişilik bir camia olduklarını söyledi. Alt yapı yetersizliğinden şikayet ettikleri Ölüdeniz'de Babadağ'a çıkışta yaşanan rekabetten dert yanan paraşütçüler, Babadağ'a çıkışlarda yaşadıkları yoğunluğun kendilerini sıkıntıya soktuğunu açıkladılar.
Paraşüt işletmeci ve pilotlarını dinleyerek notlar alan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yeniden göreve gelmesi halinde sorunların çözümü konusunda gerekli girişimlerde bulunacağını açıkladı.
Seçim ofisinde ziyaretleri kabul eden Behçet Saatcı, daha sonra Fethiye Boks Kulübü'nü ziyaret etti. Sporcuların yoğun ilgisiyle karşılaşan Saatcı, "Gençlerimizin huzurlu ve mutlu olmasından daha çok istediğimiz birşey yok. Sporu tabana yaymak zorundayız. Gençlerimiz, çocuklarımız için sokakta her türlü sıkıntı var. Bunlardan alıkoymak için bu çocukların enerjisini sporla boşaltmalarını sağlamamız gerekiyor. Yöneticilerin banane deme lüksü yoktur. Bu konuda geçmişte yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdr." dedi.
 

AdminAdmin