SPOR
Giriş Tarihi : 19-07-2023 12:43

FETHİYESPOR FUTBOL AKADEMİSİ DİREKTÖRÜ ENVER ATAÇOCUĞU’NDAN FUTBOL AKADEMİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

FETHİYESPOR FUTBOL AKADEMİSİ DİREKTÖRÜ ENVER ATAÇOCUĞU’NDAN FUTBOL AKADEMİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

FETHİYESPOR FUTBOL AKADEMİSİ DİREKTÖRÜ ENVER ATAÇOCUĞU’NDAN  FUTBOL AKADEMİSİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

*Futbola başladığım,formasını giydiğim,en alttan en üste Profesyonel takıma kadar ulaşma fırsatı yakaladığım.


*Teknik Sorumlu olarak,en alttan en üste, Profesyonel takım Teknik Sorumluluğuna kadar, ulaşma fırsatı yakaladığım kulübümde,şuan Futbol Akademisi Direktörü olarak görev yapıyorum.


*33 yıldır Fethiyespor kulübünün bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum.


*2022-23 Sezonu (Geçen Sezon)Kulübümüzün Altyapısı için önemli bir Devrim diyebilirim.Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda,Fethiyespor Kulübü Alt yapısı önemli bir atılım gerçekleştirerek. Fethiyespor Futbol Akademisi adı altında Gerekli departmanlar oluşturulup, Sistemli bir yapıya kavuşarak 2022-23 Sezonuna başladık.
*Fethiyespor Futbol Akademisi olarak, kendi Modelimiz, Oyun Sistemimiz, Felsefemiz ve Hedeflerimiz doğrultusunda Fethiyespor Futbol Akademisi ekibi olarak işimizi disiplinli, özverili, kurallardan taviz vermeden, bizi başarıya götürecek kriterler etrafında en iyi şekilde organize olarak işimizi yapmaya çalışıyoruz.


*Oyuncularımızın Güzel Ahlaklı olmalarını çok önemseyerek, Teknik-Taktik-Fiziksel,Sosyal ve Mental açıdan, en iyi şekilde gelişimlerini sağlamak için planlı ,Bireysel (Özel) çalışmalar yapıyoruz.


*Fethiyespor Futbol Akademisi olarak, 1.önceliğimiz her grubumuzdaki Yetenekli oyuncuları, Sistematik olarak en iyi şekilde gelişimlerini sağlayarak A takımımıza kazandırmak.Aynı zamanda Genç Milli Takımlarımıza ve Üst lig (1.Lig-Süper Lig) takımlarına oyuncu yetiştirmek.
 
2022-23 SEZONUNDA(Geçen Sezon)


*5 Takımımız TFF Gelişim Liginde Mücadele etti.(U14-U15-U16-U17-U19)
*3 Takımımız Yerel Ligde Mücadele etti.(U11-U12-U13)
*U9-U10 Takımları ve Futbol Okulu.U11-U12-U13 Takımlarımıza Oyuncu yetiştirmek için planlı bir şekilde Antrenmanlara devam ediyor.
 
*2022-23 Sezonunda Altyapımızdan 2 Oyuncumuz Profesyonel oldu.(Cihan KAZAN-Berat SATIR).Bunların dışında 7 Oyuncumuz; Devrim PARLAK-Hanefi ÖZKÖK-Berk GÜNDEN-Arda YAŞAR-Emirhan ESEMEN-Efe Tuğra AKÇAY –Emre ŞİMŞEK A Takımla Antrenmanlara çıkıp 21 kişilik Maç kadrosuna girmeyi başardılar. Cihan KAZAN-Berat SATIR-Hanefi ÖZKÖK-Berk GÜNDEN-Arda YAŞAR maçlarda oynama fırsatı buldular.


*1 Oyuncumuz Yunus SELEN U14 Milli Takım Havuzunda yer almaktadır.


*U17 Takımımız Türkiye Genelinde 8 takım arasına kalarak Çeyrek Final oynama başarısı gösterdi.(Çeyrek Finalde KOCAELİ SPOR’a 2-1 kaybettik. Finallerin sonunda KOCAELİ SPOR Türkiye Şampiyonu oldu.)


*Genel anlamda, yapılanmamızın ilk yılı olmasına rağmen hedeflerimiz doğrultusunda başarılı bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim.


*Yeni sezonda ve Gelecekte, oluşturulan sistemin sürdürüle birliğini sağlamak için  en önemli kriterlerin başında Maddiyat gelmektedir.Yeni sezonda da kulübümüze Sponsor olarak destek vermeye devam edecek olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim kurulu başkanı Sn. İsmail BAŞOĞLUNA, Sn.Mehmet SOYDEMİR’e ve Yönetim kuruluna.Sponsorluğun sağlanmasında önemli rol üstlenen Kulüp başkanımız Sn.Esat BAKIRCI’ya ve Yönetim kurulumuza ve Bu sponsorluğun yürütülmesinde önemli görev üstlenen,çok önemli destekler sağlayan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Genel Müdürü Sn. Şenol TÜZEMENE çok teşekkür ederim.Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun.
 
Saygılar,
                                                                                                                                   
 FUTBOL AKADEMİSİ DİREKTÖRÜ
 Enver ATAÇOCUĞU

 

AdminAdmin