SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:12

İKBAL GÜRPINAR SEYDİKEMERLİLERLE BULUŞACAK

İKBAL GÜRPINAR SEYDİKEMERLİLERLE BULUŞACAK


Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar’ın konuşması olarak katılacağı “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşi düzenleyecek. Söyleşi 6 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek.
Seydikemer Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında söyleşi etkinliği düzenliyor. Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’nin talimatıyla düzenlenen etkinliğe ekranların sevilen TV Sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar konuşmacı olarak katılacak. İkbal Gürpınar, 6 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da Tufanlar Düğün Salonunda “Mutlu Kadın, Mutlu Toplum” konulu söyleşiyle sevenleri ile buluşacak.
Düzenlenecek program hakkında bilgi veren Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli; “8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında Seydikemer’de bir dizi etkinlikler düzenleyeceğiz. Etkinlikler çerçevesinde ekranların sevilen ismi ve aynı zamanda sevilen yazar İkbal Gürpınar’ı Seydikemerlilerle buluşturacağız. 6 Mart Çarşamba Günü saat 19.00’da "Mutlu Kadın, Mutlu Toplum" konulu bir söyleşi programımız olacak. İkbal Gürpınar Hanımefendi de bu söyleşide konuşmacı olarak yer alacak. Düzenleyeceğimiz programa herkesi bekliyoruz” dedi. 
 

AdminAdmin