GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-01-2023 16:30

Ak Parti İl Başkanı İstifa Etti

Ak Parti İl Başkanı İstifa Etti

 

 

 

 

Milletvekili aday adaylığını açıklayan Özmen, “Değerli Hemşerilerim, AK Partimizin değerli üyeleri, davamıza gönül vermiş değerli kardeşlerim. Bugün itibariyle 2015 yılı Ocak ayından bu yana büyük bir onur ve şerefle yürütmekte olduğum AK Parti Aydın İl Başkanlığından Genel Merkezimizin de uygun görmesi ile Milletvekilliği aday adaylığı için ayrılmış bulunmaktayım. 8 yıl boyunca bu onurlu ve şerefli görevi yapmama imkan sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Merkez teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum.

 

Bu süreçte birlikte çalıştığım Milletvekillerime, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatıma, ilçe başkanlarıma, Belediye Başkanlarıma, en zor süreçlerde bizi yalnız bırakmayan davamızın isimsiz kahramanlarına bizimle yol yürüdükleri ve bu davanın yükünü beraber sırtladığımız için de teşekkür ediyorum.Allah her birinden razı olsun. Yine bu süreçte bana en büyük desteği sağlayan aileme de teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Çocuklarımın büyüme çağında evdeki eksikliğimi hissetirmeyen eşim kuşkusuz bu süreçte en büyük destekçim olmuştur.

 

Bugüne kadar nasıl bu davanın neferi olarak hizmet ettiysem bundan sonra da aynı bilinçle “Büyük ve Güçlü Türkiye” için ve “Daha Adil Bir Dünya” için çalışmaya devam edeceğim. 2023 seçiminin ülkemiz, ilimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AdminAdmin