SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 19-10-2023 16:57

SEYDİKEMER’DE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

SEYDİKEMER’DE MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

SEYDİKEMER’DE 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Seydikemer’de 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen törenle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü, Seydikemer’de de düzenlenen törenle kutlandı. Seydikemer Hükümet Konağı ve Seydikemer Belediye Hizmet Binası bahçesindeki Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene; Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Demiriz, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Belediye Birim Müdürleri, Daire Amirleri ve muhtarlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven yaptı.

Törenin ardından Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve muhtarları, Kaymakamlık Makamında ağırladı. Kaymakam Büyüker ve Başkan Akdenizli, tek tek muhtarların gününü kutladı.

AdminAdmin