SPOR
Giriş Tarihi : 16-08-2023 13:59

Kıyıkışlacık İasosspor Bu Sezonda Hedef Şampiyonluk

Kıyıkışlacık İasosspor Bu Sezonda Hedef Şampiyonluk

Kıyıkışlacık İasosspor Bu Sezonda Hedef Şampiyonluk

2023-2024 futbol sezonunda, Muğla 1. Amatör Küme Ligi’nde Milas’ı temsil edecek, geçen sezonun flaş spor kulübü Kıyıkışlacık İasosspor'da futbolcu transferleri devam ediyor.

 


Geçen sezon 2. Amatör Küme Ligini şampiyon olarak bitiren ve bu başarısıyla 1. Amatör Küme Ligine yükselen, kulüp başkanlığını Akın Durmaz'ın, teknik sorumluluğunu Cenk Atasoy'un ve antrenörlüğünü Mehmet Ali Altaş'ın yaptığı Kıyıkışlacık İasosspor, yeni sezonda da 1. Amatör Küme Liginde hedefini şampiyonluk ve Süper Amatör Küme Ligi olarak belirledi.

 


Bugüne kadar birçok futbolcuyu kadrosuna katan Kıyıkışlacık İasosspor son olarak, Milas’ın tecrübeli savunma oyuncularından Muhammet Kılıç ile anlaştı.

 


Geçen sezon Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden, Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor'da forma giyen tecrübeli savunma oyuncusu Muhammet Kılıç, sezon içersinde oynadığı futbol ve saha içi davranışlarıyla her futbolcuya olumlu örnek olmuştu.

 


Milaslı futbolseverlerin beğenisini kazanan Muhammet Kılıç, Ekim ayı içinde başlayacak olan 1. Amatör Küme Liginde yeni takımı Kıyıkışlacık İasosspor için formasını ıslatacak.

 


Bu güne kadar birçok futbolcuyu kadrosuna katan Kıyıkışlacık İasosspor;  Basri Taha Pesen, Fırat Taşdemir, Justin Orsi, Emirhan Vurgun, Can Debbağ, Serkan Katar, Bartu Arıkan, Hakan Anlıca, Alperen Türkoğlu ve Mehmet Oğuz isimli futbolcuları renklerine bağladı.

 


2022-2023 futbol sezonunda, 2. Amatör Küme Ligi A grubunda şampiyon Kıyıkışlacık İasosspor'un kalesini koruyan ve başarısıyla sezonun en iyi kalecisi unvanını alan Faruk Geçer, yeni sezonda da Kıyıkışlacık İasosspor'un formasını giyecek.

 


1 sezon daha Kıyıkışlacık İasosspor'un kalesini koruyacak olan başarılı kaleci Faruk Geçer, 1. Amatör Küme Liginde de Kıyıkışlacık İasosspor'un şampiyonluk yolunda en güvendiği isim olacak.

 


Kıyıkışlacık İasosspor Kulüp Başkanı Akın Durmaz açıklamasında, Ağustos ayının sportif çalışmalar anlamında çok yoğun geçtiğini belirterek; “Geçen sezonun şampiyon takımı olarak, yeni sezonda da Milaslı futbolseverlere iyi futbol oynayan bir Kıyıkışlacık İasosspor'u izletmek için mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

AdminAdmin