MİLAS
Giriş Tarihi : 09-08-2023 09:50

İYİ Parti’den Aşure Etkinliği

İYİ Parti’den Aşure Etkinliği

İYİ Parti’den Aşure Etkinliği

İçinde bulunduğumuz Muharrem Ayı nedeniyle İYİ Parti Milas İlçe Kadın Politikaları Başkanlığınca geleneksel hale getirilen aşure etkinliği bir kez daha gerçekleştirildi.


İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen etkinliğe; İlçe Başkanı Av. Gürsel İnce, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kurt, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, çok sayıda mahalle temsilcisi ve parti üyesi vatandaşlar katıldı.

 


Etkinlik öncesinde parti binasında toplananlar kendi aralarında dar kapsamlı bir istişarede bulunurken, özelde yaklaşan yerel seçimler üzerine görüşlerini bildirdiler. Özellikle büyükşehirlerde, kazanılacak yerlerde İYİ Parti’nin tek başına seçime girmesi gerektiği görüşünü paylaşırken, ihtiyaç duyulduğu yerlerde ise CHP ile ittifak yapılması gerektiğini söylediler.

 


Görüşleri dinleyen İYİ parti Milas İlçe Başkanı İnce ise; “Elbette seçimlere daha uzun bir süre var. İlçe, İl başkanlığımız ve genel merkezimiz ekseninde mutlaka tüm detaylar ele alınacak ve en doğru karar verilecektir. Elbette yerelde bizler de sizlerin sesine kulak vereceğiz, görüşlerinizi alıp mutlaka il başkanlığımıza ve il başkanlığımız aracılığıyla genel merkezimize ileteceğiz” dedi.

 


Aşure dağıtımı etkinliğini ise; İlçe Başkanı Gürsel İnce, eski İlçe Başkanı Kasım Özkan, Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı ve İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı başlattı.

 


Hazırlanan aşureler, etkinliğe katılanlara ikram edilirken, etkinliği düzenleyen İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı; “Her yıl Muharrem ayında düzenlediğimiz aşure etkinliğimizi bu sene de yine birlik ve beraberlik içerisinde yineledik. Bolluğun ve bereketin simgesi aşure etkinliğimize katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin