FETHİYE
Giriş Tarihi : 29-08-2023 11:20

ZAFER BAYRAMI FETHİYE’DE COŞKU İLE KUTLANACAK

ZAFER BAYRAMI FETHİYE’DE COŞKU İLE KUTLANACAK

ZAFER BAYRAMI FETHİYE’DE COŞKU İLE KUTLANACAK

Atatürk'ün başkumandanlığında Dumlupınar'da 30 Ağustos 1922 ‘de zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de coşku ile kutlanacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101.yıldönümü nedeniyle Fethiye’de, çelenk sunma töreni Beşkaza Meydanında gerçekleştirildikten sonra tebriklerin kabulü Fethiye Kaymakamlığında yapılacak.
30 Ağustos Zafer Bayramının 101.yıldönümü Fethiye’de de coşkulu kutlamalarla gerçekleştirilecek. Fethiye’de 30 Ağustos Çarşamba günü ilk tören saat 11.30’da Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Buradaki törene Fethiye Kaymakam Vekili Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Fethiye Garnizon Komutan Vekili Personel Astsubay Kıdemli Üstçavuş  Mehmet Sabuncu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Namık Ünal, siyasi parti ilçe başkanları, daire amirleri, oda başkanlar , STK Başkan ve Üyeleri ile vatandaşlar katılacak. Törende, Fethiye Kaymakam Vekili ve Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından çelenkler Atatürk anıtına sunulacak. Çelenklerin sunulmasının ardından Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Ardından, Fethiye Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşımız söylenecek.2 öğrenci tarafından şanlı Türk Bayrağımız göndere çekilecek.30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle günün anlam ve önemini belirten konuşma Fethiye Garnizon Komutan Vekili Personel Astsubay Kıdemli Üstçavuş  Mehmet Sabuncu tarafından gerçekleştirilecek. Ayrıca, öğrenciler Zafer şiirleri okuyacak.
TEBRİKLERİN KABULÜ KAYMAKAMLIK MAKAMINDA
Öte yandan 30 Ağustos Çarşamba günü saat 11.30’da yapılacak olan çelenk sunma töreninin bitiminin ardından Fethiye Kaymakamlık makamına geçilecek. Fethiye Kaymakam Vekili ve Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker tarafından tebrikler protokol sırasına göre gerçekleştirilecek.
KIRAÇ KONSERİ VAR
Bu arada, Fethiye Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramına özel olarak Kıraç konseri Fethiye Beşkaza Meydanında 29 Ağustos Salı günü saat 21.00’da gerçekleştirilecek.
 

AdminAdmin