Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde kent genelindeki okullarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında Menteşe, Yatağan, Marmaris, Seydikemer, Fethiye ve Ortaca'da toplam 14 okul yeni eğitim dönemine hazırlanıyor.
Okullarda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan noktalarda Atatürk büstleri ile Atatürk köşeleri de yenileniyor. Çalışmaların, öğrencilerin daha güvenli, sağlıklı ve modern eğitim ortamlarında yeni döneme başlamasını amaçladığı belirtildi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak, çocukların daha nitelikli eğitim ortamlarına kavuşması için destek çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.