HP Muğla İl Başkanlığı Yatağan’da Bayramlaştı
İl Başkanı Emrah Oltulu ve H. Kaan Kürşat Gönül partililerle bir araya geldi
Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla Yatağan İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma programı düzenlendi.
Programa MHP Muğla İl Başkanı Emrah Oltulu katılarak teşkilat mensupları, vatandaşlar ve dava arkadaşlarıyla bir araya geldi. Bayramın manevi atmosferinde gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.
Bayramlaşma programına 27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül de eşlik ederek partililerle bayramlaştı. Samimi sohbetlerin yaşandığı buluşmada teşkilat üyeleri ve vatandaşlar karşılıklı iyi dileklerini iletti.
İl Başkanı Emrah Oltulu, bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren, birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu vurgulayarak tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.
Program, “Rabbim birliğimizi daim, kardeşliğimizi kaim eylesin” temennileriyle sona erdi.
#MHP #Muğla #Yatağan #EmrahOltulu #KaanKürşatGönül #Bayramlaşma #KurbanBayramı #MHPMuğla #YatağanHaberleri #MuğlaHaberleri #MTürkTV