Hemşirelik Haftası Kutlanıyor

SAĞLIK - 10-05-2024 14:54

Hemşirelik Haftası'nın önemine vurgu yapmak amacıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Hemşirelik Haftası Kermes programı, Sağlık Bilimleri Fakültesi bahçesinde gerçekleşti.

Programa, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Gülay Karaduman, Mihrican Çelebi, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Mevlüt Şahin ve yardımcıları Nilay Kulaksızoğlu ile Seral Tuncer gibi önemli isimler katıldı.

Ayrıca, Hemşirelik Haftası kapsamında Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tansiyon ölçüm standı da kuruldu. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından yönetilen stand, hastaneye başvuran vatandaşların tansiyon, boy, kilo ve ateş ölçümlerini yaparak kayıt altına aldı.

Gün boyunca devam eden etkinlikte, hastane Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan ve yönetim ekibi standı ziyaret ederek hemşire adayı öğrencilere ve akademisyenlere farkındalık çalışması için teşekkür etti.

Gün sonunda stantta yaklaşık 220 kişinin ölçümleri yapıldı.

Günün Diğer Haberleri