Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Göcek Adası açıklarında denizde bulunan bir köpek hayatını kaybetti. Teknesiyle seyir hâlinde olan bir vatandaş, denizde gördüğü köpeği sudan çıkararak karaya ulaştırdı. Ancak yapılan müdahaleye rağmen köpek kurtarılamadı.
Denizde Köpekle Karşılaştı
Olay, Göcek Adası açıklarında meydana geldi. Teknesiyle denizde seyreden vatandaş, suyun içinde bir köpek olduğunu fark etti. Köpeği sudan çıkaran vatandaş, hayvanı karaya ulaştırdı.
Yapılan Müdahaleye Rağmen Kurtarılamadı
Köpeğin hayatta kalması için müdahalede bulunulduğu ancak hayvanın yaşamını yitirdiği belirtildi. Olayı Muğla Türk’e ulaştıran takipçi, yaşanan üzücü durumu paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi.
Köpeğin denize nasıl düştüğü ve olayın hangi koşullarda gerçekleştiği konusunda ise henüz doğrulanmış bir bilgi bulunmuyor.