CHP Milas Parti Eğitmenleri Ankara’ya Gitti

SİYASET - 10-05-2024 14:25

Muğla'daki CHP parti eğitmenleri, toplu olarak Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ankara ziyaretine Milas'tan parti eğitmenleri Mehmet Yaşar Yiğit ve Gökhan Güzel de katıldı.

Milas'tan parti eğitmenleri Mehmet Yaşar Yiğit ve Gökhan Güzel'inde olduğu CHP Muğla parti eğitmenleri, Ankara’da Deniz Gezmiş-Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın mezarlarının bulunduğu Karşıyaka Mezarlığını, Anıtkabir’i, Pembe Köşk’ü, Parti Okulunu ziyaret etti. Muğla parti eğitimleri daha sonra CHP grup toplantısına katıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştüler.

Ankara ziyaretinde, CHP Milletvekili Gizem Özcan'ın ev sahipliği yaptığını belirten Mehmet Yaşar Yiğit şöyle konuştu: "Ankara ziyareti biz Muğla parti eğitmenleri için çok yararlı oldu. Grup toplantısına katıldık. Grup toplantılarına ilgi çok büyük. Çok sayıda kişi toplantıları ayakta izliyor. Grup toplantıları çok heyecanlı oluyor ve motive edici bir yanı var. Her partili, bir gün mutlaka bu toplantılara katılmalı. Pembe Köşk ziyaretinde, İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker, bize Pembe Köşk Müze hakkında bilgiler verdi. Kendisini Muğla’ya davet ettik. Geziyi organize eden CHP Muğla Eğitim Koordinatörü Pelin Özbozdağ'a ve bize ev sahipliği yapan milletvekilimiz Gizem Özcan'a teşekkür ediyorum."

CHP Muğla-Aydın Parti Okulu Koordinatörü M. Bahar Özgören'in de ziyarette hazır bulunduğunu ifade eden Parti Eğitmeni Yiğit, Genel Başkan Özel'le olan görüşmelerinde, Özel'in şöyle dediğini aktardı: "Partide üyelere ve diğer görevlilere dijital eğitimin başlatılacağını, bu konuda uzaktan eğitimin duayeni Yılmaz Büyükerşen Hoca ile çalıştıklarını söyledi."

Günün Diğer Haberleri