Başhekim, Hekimlerin Akademik Başarılarını Tebrik Etti

SAĞLIK - 02-05-2024 12:39


Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, hastanenin akademik kadrosundaki hekimlerin, branşlarında yapmış oldukları bilimsel ve akademik çalışmalarla başarı elde eden hekimlere başarı belgeleri takdim etti.
Prof. Dr. Turhan Togan, törende yaptığı konuşmada, tıp eğitiminin sürekli bir öğrenme ve gelişme süreci olduğunu vurgulayarak, başarılarıyla adlarından söz ettiren hekimlerin önemine değindi. Tıp alanında faaliyet gösteren hekimlerin, insan sağlığını korumak ve iyileştirmek adına özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Ayrıca, hastanede birlikte çalışmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti.
Prof. Dr. Turhan Togan'ın tebrik ettiği akademik unvan alan hekimler arasında, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanından Romatoloji uzmanı Prof. Dr. Gönen Mengi, Göz Sağlığı ve Hastalıkları uzmanları Doç. Dr. Sema Tamer Kaderli ve Doç. Dr. Murat Kaşıkçı, Nefroloji Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Alper Alp, akademik ve bilimsel başarı elde ederek doçentlik unvanı almışlardır.

Günün Diğer Haberleri