GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2022 13:42

Özütok, “Bölgemiz kazanacak üyelerimiz kazanacak”

Birlik Hareketi FTSO Başkan Adayı Günay Özütok yaptığı açıklamada, geçmişte yaptıkları projelerin bölgeye katkısının görülmeye başladığını belirterek “Şimdi yeni projelerimizi hayata geçirmek için geliyoruz" dedi.

Özütok, “Bölgemiz kazanacak üyelerimiz kazanacak”

 

 

 

Birlik Hareketi FTSO Başkan Adayı Günay Özütok yaptığı açıklamada, geçmişte yaptıkları projelerin bölgeye katkısının görülmeye başladığını belirterek “Şimdi yeni projelerimizi hayata geçirmek için geliyoruz. Geçmişte Oda üyelerimiz öyle ya da böyle ayrıştırılarak birlikte çalışmanın önü tıkandı. Bu zamana kadar bir araya gelememekten kaybettiklerimiz yetsin. Ayrıştırmayı bitireceğiz, bölgemiz için çalışacak herkesle birlikte hareket etmenin yolunu açacağız. Üyelerimiz ve bölgemiz kazanacak” diye konuştu.

 

Seçim çalışması için üye ziyaretlerini sürdüren Günay Özütok, birlikte hareket edilemediği için üye ve bölgemizin kaybettiğini belirterek “Mevcut Oda yönetimi, geçen 4 yıl süresince beklenen hizmeti veremedi. Hatta geriye gitti. O şu gruptan, bu şu gruptan tavırlarını bir türlü aşıp, üyeleri birlikte çalışmak amacıyla bir araya getiremediler. Birlikte hareket ederek daha iyi ekonomik ve sosyal ortam, işletmeler için daha iyi bir gelecek hazırlayacağına inandığımız için yola çıktık. Geleceği Fethiye ve Seydikemer olan, ötekileştirilerek kutuplaştırılmaların yerine bir araya gelerek daha iyi bir gelecek hazırlanacağına inanan kişilerin de aramıza katılması Birlik Hareketinin doğmasına neden oldu.

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının; çözüm odaklı, ekip çalışmasının önemine inanan, şeffaf, hesap verebilir, sürdürülebilir, katılımcı ve demokratik bir yönetim anlayışı ile yönetilen, üyelerine daha iyi hizmet veren, üyelerinin ticaretini daha iyi koşullarda yapabilmesi, bölge ticaretinin gelişmesi için çalışan bir konuma gelmesi için yola çıktık. Bu hedefte yürüyen arkadaşlarla çalışmaya başladık.

 

Seçilirsek, kimin kime oy verdiğine bakmadan birlikte çalışmanın yollarını açacağız.

Yönetim Kuruluyla, meclisimizle, meslek komitelerimizle ve çalışanlarımızla hedeflerimize odaklanacağız. Odamıza ve üyelerimize değer katan projelerin yanında, bölgemizin geleceğini yakından ilgilendiren her çalışmanın içerisinde yer alacağız” diye konuştu.

 

GEÇMİŞTE YAPTIĞIMIZ PROJELERİN BÖLGEMİZE KATKISI GÖRÜNMEYE BAŞLADI SIRA YENİLERİNDE

Geçmişte yapılan çalışmaların sonuçlarının bugün görülmeye başlandığını belirten Günay Özütok, “Fethiye İşletme fakültesinin açılması için çok çaba sarf ettik. Çalışırken bölgemize katacağı ekonomik ve sosyal değerleri göz önüne aldık. Karaçulha’da yaşanan ekonomik ve sosyal değişim ortada. İşletmelerimizin birçoğunun nitelikli eleman ihtiyacını karşılıyor. Bu ekibimizin başarısı, bölgemizin kazancıdır. Biz Babadağ’ı kiralarken de, ihale edip teleferiğin yapılmasını sağlarken de bölgemize katacağı ekonomik ve sosyal değerleri göz önüne alarak çalıştık. Bu sene başlangıç ve bölgemize kattığı hareket ve tanıtımdan hepimiz faydalanmaya başladık” dedi.

 

Kutuplaşmanın devam etmesi halinde bölgemizin kaybetmeye mahkum olduğunun altını çizen Günay Özütok, “Göreve geldiğimizde de bu şu gruba ya da renge oy verdi vermedi diye yaklaşmayacağız. Bir proje önceden başlamış şu kişiler başlatmış yapmayalım demeyeceğiz. Toplumun, üyelerimizin faydasınaysa, tamamlamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bizim anlayışımız bu. Bu anlayışa güven duyduğu için geçen seçimde bize oy vermeyen birçok üyemizle şimdi birlikte hareket ediyoruz. Kimseye mavisin, beyazsın, kırmızısın demiyoruz. Bölgesel kalkınmayı öncelikli amacı gören, daha kaliteli hizmet verilmesi düşüncesinde olan, üyelerimizin sosyo-ekonomik kazanımlarının arttırılması gibi hedeflere ulaşmak için sorumluluk duyan kişilerin bir araya geldiği, bölgemiz için, geleceğimiz için birlikte hareket eden bir oluşumuz. Yapacağımız çok şey var” diye konuştu.

 

AdminAdmin