SİYASET
Giriş Tarihi : 30-01-2023 22:24

2023 MİLLETİMİZE EŞSİZ ZAFERLERİN KAZANDIRILDIĞI BİR YIL OLACAK

2023 MİLLETİMİZE EŞSİZ ZAFERLERİN KAZANDIRILDIĞI BİR YIL OLACAK

MHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel MHP Tokat İl ve İlçe Başkanlarının katılımı ile gerçekleşen "Aziz Milletim Sıra Sende Amasya Açık Hava Mitingi" toplantısında alınan kararların hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Murat Yücel, 2023 seçimleri ve Türkiye'nin geleceği için kararlı bir şekilde çalışacaklarını belirtti

 

Başkan Murat Yücel MHP olarak Türkiye'nin haklarını korumaya, ülkemizin güvenliği ve geleceği için her zaman sahada olacaklarını söyleyerek" Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak bizler de verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesinden duyulan memnuniyete şahitlik etmenin bahtiyarlığını yaşamaktayız. Vatandaşlarımızın onlarca yıldır kronikleşen ve bazı kesimler tarafından siyasi istismar aracı olarak kullanılan sorunlarının Cumhur İttifakı tarafından çözüme kavuşturulması elbette bazı kesimleri rahatsız etmekte, oyuncağı elinden alınmış bir çocuk gibi ‘üzülmesine’ sebep olmaktadır. Bu durumun kendilerini şirazeden çıkmış bir siyasi anlayışa mahkûm kıldığı da su götürmez bir gerçektir.

 

2023 MİLLETİMİZE EŞSİZ ZAFERLERİN KAZANDIRILDIĞI BİR YIL OLACAK

 

Başkan Murat Yücel "Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türkiye Cumhuriyetinin teminatı, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ise ülkemizin sigortası olduğunu herkes iyi görüp anlayacak. Yenikapı ruhunu devletimizin bekası için yaşatıp, her koşulda devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Ege Denizi, Karadeniz, Orta Doğu, Kafkaslar ve Balkanlarda Türk’ü yok saymaya çalışanlara inen şamar işte bu bilincin ürünüdür. Akdeniz’de haklarımızı gasp etmeye çalışanların oyunlarını bozan ruh işte bu bilincin ürünüdür. Karadeniz’de gece gündüz demeden Türk milletine yeni bir müjde vermek için çaba sarf eden kardeşlerimizin motivasyon kaynağı işte bu bilinçtir. Türkiye’nin güneyinde oluşturulmaya çalışılan terör koridoruna dur diyen, masa başında sınır çizenlerin masasını başlarına geçiren duruş işte bu bilincin ürünüdür. Yaptıklarımız kadar yapacaklarımızdan da, hem bugüne hem de geleceğe karşı mesul olduğumuzun farkındayız. İnşallah 2023 yılı yapamadıklarımızın da yapıldığı, Türk milletine eşsiz zaferlerin kazandırıldığı bir yıl olacaktır. Bizler lider ülke Türkiye'nin 2023 vizyonunu geleceğe nasıl taşırız, nasıl daha iyi yerlere getiririz diye bunların savaşını vereceğiz. En iyi zaferi kazanacak neferleriz inşallah. Rabbim bizleri lider ülke olmaya ve 2023'te başarıyı yakalamaya nasip etsin" dedi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AdminAdmin