MUĞLA
Giriş Tarihi : 14-01-2023 18:29   Güncelleme : 14-01-2023 21:18

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'den Teşekkür Mesajı

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'den Teşekkür Mesajı

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katılımıyla Düzenlenen Toplu Açılış Törenine Katılım Sağlayan ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Etti. Yayımlanan Mesajda Şu İfadelere Yer Verildi 

Teşekkürler Muğla.

 

 

Muğla’mız bugün Seydikemer’den Datça’ya, Marmaris’ten Bodrum’a kadar tek yürek halinde Menteşe ilçemize akın etti. Resmi rakamlara göre yaklaşık 50.000 hemşehrimiz ve meydana giremeyen binlerce vatandaşımız hava şartlarına aldırış etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamak üzere toplu açılış programımıza katıldı. Muğla’mız bir kez daha milletin adamını bağrına bastı.

 

Menteşe ilçemizde eşi görülmemiş bir coşku, eşi görülmemiş bir heyecan vardı bugün. Heyecanımızın yanı sıra İlimize kazandırılan onlarca projenin toplu açılışını gerçekleştirmenin haklı gururunu ve sevincini de yaşadık bugün.

 

Meydanların dli bir kez daha ifade etmiştir ki milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partiye olan sevdası her geçen gün artarak devam etmektedir.

 

Muğla’mız 2023’ e emin adımlarla ilerlemektedir. Muğla’mız karanlığa değil aydınlığa doğru yol almaktadır. Bugün Muğla’mız güvenin, istikrarın ve daha güçlü bir Türkiye’nin teminatı olan AK Parti’den yana olduğunu meydanlardan tüm Türkiye’ye haykırmıştır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle ilimize gelerek Muğla’mıza onlarca hizmeti kazandıran Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. . Yatırımları ve ilimize gösterdikleri ilgilerinden dolayı kıymetli bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum.

 

Ve bugün, “Yarın değil hemen şimdi “diyerek meydanlara akın eden ve meydanlara  sığmayan Bodrumlu, Dalamanlı, Datçalı, Fethiyeli, Kavaklıdere, Köyceğizli, Marmarisli, Menteşeli, Milaslı, Ortacalı, ,Seydikemerli, Ulalı, Yatağanlı hemşerilerimize sonsuz muhabbet saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum .

 

                                                  Kadem Mete

                                             AK Parti Muğla İl Başkanı

 

AdminAdmin