GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-10-2022 13:05

Başkan Adayı Somyürek, “Sorunların takipçisi olacağız”

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, denizcilik sektörünün tüm sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

Başkan Adayı Somyürek, “Sorunların takipçisi olacağız”

 

 

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, denizcilik sektörünün tüm sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi.

 

Özellikle körfez temizliği konusunda ilgili tüm kurumlarla iletişim halinde olacaklarını ifade eden Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek, “Körfez temizliği bölge turizmimiz için büyük önem taşıyor. Buraya gelen misafirlerimiz ve vatandaşlarımız, körfezin herhangi bir yerinde denize girebilmeli. Ama bu bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir iş değil. Burada yetkili kurumlar belediyelerimiz ve bakanlıktır. Seçim zamanı adaylar körfezi temizlemek adına vaatte bulundular. Biz verilen bu sözlerin takipçisi olacağız. Her fırsatta hatırlatmalarda bulunacağız ve boşlamayacağız” dedi.

 

Açıklamasını sürdüren Başkan Adayı Somyürek, “Daha önce belirttiğim gibi şeffaf bir yönetim anlayışı belirleyeceğiz. Bütün konuları ekip olarak paylaşıp, yönetim ve meclis olarak istişare ederek karar alacağız. Kimseden habersiz bir iş yapılmayacak. Sektörün içinde kim varsa geniş bir yelpaze olarak yönetimimizi ve meclisimizi oluşturduk. Herkesin fikirlerini dinleyeceğiz ve saygı duyacağız. Hiçbir işi biz yaptık diye kimsenin karşısında çıkmayacağız. Tüm sektör ve paydaşları, balıkçısından tutun marinacısına kadar ortak bir şekilde yol alacağız.

 

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Kırmızı Grup Başkan Adayı Ali Somyürek açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Eğitim konusunda, milyonluk yatlar yapıyoruz. Fethiye bölgesi olarak çok güzel işlere imza atıyoruz. Ama çalışan personel konusunda miçodan tutun hostesine kadar eğitimleri olmazsa olmaz. Bizim için çok önemli. Problemlerimiz arasında birinin diğerinden daha fazla önemi yok. Bunların çözebildiğimiz kadarını çözersek, sektöründe önünü açmış oluruz. En büyük kazancımız bu olur.

 

Seçime az bir zaman kaldı. Üyelerimize şöyle bir çağrı yapıyorum. Sandığa gelsinler ve oylarını kullansınlar. Burada irade üyelerimizde. Sektörü istedikleri gibi yönlendirebilirler. Kimse benim tek oyumla ne olacak demesin. Zaten diğer başkan adayı arkadaşlarımız da bizim arkadaşlarımız ve büyüğümüz. Hepsine buradan başarılar diliyorum. Tüm üyelerimize de oylarını kullanmalarını rica ediyorum.”

AdminAdmin