GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-08-2022 10:41   Güncelleme : 22-08-2022 11:31

Katliam gibi kazada 5 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Seydikemer’de arı kovanı yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Katliam gibi kazada 5 kişi öldü 2 kişi yaralandı

 

 

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde arı kovanı yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere Süleyman Sazboğaz idaresindeki 07 PY 619 plakalı arı kovanı yüklü kamyon, Fethiye Antalya Karayolu Dont Mevkii’nde; Süleyman Kılınç idaresindeki 07 ACK 674 plakalı otomobille çarpıştı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istediler. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, arıcı kıyafeti giyen ekipler tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Fethiye’deki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle kara yolunda ulaşım, alternatif yollardan kontrollü olarak sağlandı. Yola ve yol kenarına savrulan arı kovanları ise bölgeye çağrılan arıcılar yardımıyla toplandı.

Feci kazada Süleyman Sazboğaz, Altınyayla (Dirmil) Belediye eski Başkanı Süleyman Kılıç, Mevlüt Şimşek, Altınyayla güreş ağalarından Ünal Karapınar ve Edebiyat Profesörü Kenan Demirayak hayatını kaybetti. Yunus Sazboğaz ve Adnan Zeybek’in ise kazadan yaralı olarak kurtulduğu kaydedildi.

 

 

AdminAdmin