AKÇAKALE
Giriş Tarihi : 14-12-2022 12:19

AKÇAKALE’DE İBRAHİM GÜNDOĞAN CADDESİ KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR

AKÇAKALE’DE İBRAHİM GÜNDOĞAN CADDESİ KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR

AKÇAKALE’DE İBRAHİM GÜNDOĞAN CADDESİ KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, makinasının başına geçerek İbrahim Gündoğan Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarını başlattı ve “Akçakale’yi 20 gün içinde ana caddeleriyle, sokaklarıyla muhteşem bir hale döndüreceğiz” dedi.

Akçakale’de doğalgaz ve içme suyu projeleri kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda yol iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İlçede modern ve konforlu ulaşımın sağlanması için yürütülen çalışmalarda sıra İbrahim Gündoğan Caddesi’ne geldi. Mekanik dolgunun yapıldığı cadde sıcak asfalt serimine hazır halde getirildi. Başkan Yalçınkaya da caddeye giderek iş makinasının başına geçti ve asfalt serimini gerçekleştirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile çalışmalar tüm hızla yürütülüyor.  Yolun kısa sürede hizmete açılması için serim çalışmaları sadece gündüzleri değil geceleri de yapılıyor.

BAŞKAN YALÇINKAYA: SINIRDA YILDIZ İLÇE OLACAK

Başkan Yalçınkaya da konuya dair yaptığı açıklamada yol çalışmalarının ardından sokak iyileştirme çalışması yapacaklarını belirterek “3 yıldır devam eden altyapı çalışmaları su, doğalgaz çalışmalarını bitirdik. Cadde ve sokaklarımızın sıcakasfaltınabaşladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz. Akçakale’yi 20 gün içinde ana caddeleriyle, sokaklarıyla muhteşem bir hale döndüreceğiz. Burası sınırda yıldız ilçe olacak. Bu çalışmalardan sonra sokak iyileştirmelerine devam edeceğiz. Sokaklar tek renk, tel çeşit levha batıdaki şehirler seviyesine getireceğiz. Hedefimiz; ithalatın, ihracatın transit ticaretin merkezi bir Akçakale ve mükemmel bir üretim merkezi insanların rahat yolculuk yaşadığı bir şehir oluşturmak. Bu gayretle çalışıyoruz” dedi.

Başkan Yalçınkaya incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

AdminAdmin