FETHİYE
Giriş Tarihi : 14-10-2022 15:18

Cansu Estetik Güzellik Merkezi açıldı

Fethiye’de güzellik ve estetik alanında hizmet sunacak olan Cansu Medikal Estetik ve Güzellik Merkezi törenle açıldı.

Cansu Estetik Güzellik Merkezi açıldı

 

 

Fethiye’de güzellik ve estetik alanında hizmet sunacak olan Cansu Medikal Estetik ve Güzellik Merkezi törenle açıldı.

 

Tuzla Mahallesi’nde bulunan işletmenin açılış etkinliğine Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve yoğun bir davetli topluluğu katıldı. Alanında uzman ve tecrübeli kadrosu ile faaliyet gösterecek olan Cansu Medikal Estetik ve Güzellik Merkezi’nin işletmeciliğini Cemile Cesur yürütüyor. Güzellik merkezi bünyesinde lazer epilasyon, lenf drenaj, cilt bakımı, kalıcı makyaj başta olmak üzere birçok hizmet sunuluyor.

 

Açılış kurdelesini Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir kesti. Başkan Soydemir konuşmasında, “İşletmecimiz Cemile Cesur, Fethiye’ye güzel bir işletme kazandırdı. Kendisini yürekten kutluyorum. Kadın girişimci ruhu ile hareket ediyor. Burada önemli olan kadın girişimcilere destek olmamız. Zaten hayatımızda kadınların yeri tartışılmaz. Burada son teknoloji ürünlerle hizmet sunuyor ve istihdama katkı sağlıyor. Fethiye’ye ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Cansu Medikal Estetik ve Güzellik Merkezi İşletmecisi Cemile Cesur yaptığı açıklamada, “Fethiye’ye güzel bir işletme kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezimizde lazer epilasyon, lenf drenaj, cilt bakımı, kalıcı makyaj başta olmak üzere birçok hizmet sunuyoruz. Son teknoloji ürünlerle ve alanında deneyimli kadromuzla en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Açılış törenimize katılan oda başkanlarımıza ve davetlilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin