MUĞLA
Giriş Tarihi : 25-10-2022 16:29

MUTSO’DA DEVİR TESLİM

MUTSO’DA DEVİR TESLİM

MUTSO’DA DEVİR TESLİM

Geçtiğimiz hafta organ seçimleri tamamlanan MUTSO’da Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bülent Karakuş, görevi Mustafa Ercan’dan teslim aldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) yönetiminde devir-teslim yapıldı. Geçtiğimiz hafta yapılan organ seçimlerinde 17 komitenin tamamını alarak önemli bir üstünlük sağlayan Güç Birliği oluşumunda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Bülent Karakuş, MUTSO hizmet binasında düzenlenen törenle, başkanlık görevini, önceki dönem bu görevi yürüten Mustafa Ercan’dan teslim aldı.

MUTSO’nun yeni Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu devir-teslim töreninde bir konuşma yapan önceki dönemin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, demokratik bir seçim yaşadıklarını belirterek, üyelerin seçimlere olan katılımlarından dolayı teşekkür etti ve yeni yönetime çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim alan Bülent Karakuş da, Mustafa Ercan’a bugüne kadar iyi niyetle yürüttüğü çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, MUTSO’da daha önce yapılan çalışmaların bugüne kadar nasıl devam ettiyse, bundan sonraki projelerin de mutlaka aynı şekilde devam edeceğini söyledi.

Karakuş, “Önceki dönemde gerçekleştirilmeye çalışılan projelerin ne durumda olduğu önemli. Bunlara bir bakmak lazım çünkü kamuda bazı şeylerin aksadığını ve uzun sürdüğünü daha önce de konuşmuştuk. Özellikle organize sanayi bölgesi gibi yatırımların 20-30 yıllık süreçler aldığını da hep beraber biliyoruz. Biz burada elimizden gelen çabayı gösterip, projelerin devamını sağlama gayret içinde olacağız. Bu kapsamda yeni yönetim ve yeni meclisimizin bazı kararları alması gerekebilir. Muğla’ya faydalı olacağını düşündüğümüz her türlü projeyi, bu 4 yıllık süre içinde gerçekleştirmek için çalışacağız. Mustafa Ercan arkadaşımıza yürüttüğü görev nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında mutluluklar, iş yaşamında da başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından görevini teslim eden Mustafa Ercan, Başkan Karakuş’a çiçek sunarken, Başkan Karakuş da, Ercan’a günün anısına hediye takdim etti.

AdminAdmin