MUĞLA
Giriş Tarihi : 31-01-2023 21:16

Başkan Karakuş: ‘’Herşey daha iyi bir Dalaman için’’

Başkan Karakuş: ‘’Herşey daha iyi bir Dalaman için’’

 

Dalaman belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yolların tamiratı ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Dalaman belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış şartlarına rağmen mahalle içi yol yapım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Vatandaşların taleplerini yerine getirmek amacıyla mahallelerde yürütülen yol çalışmaları kış şartları el verdikçe devam edeceği belirtildi. Mahallelerde ve yerleşim bölgelerinde yol talebi olan vatandaşlarında kış günlerinde mağdur olmaması adına ekipler stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların hava şartları el verdikçe sürdürüleceğini belirten Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş: "Mahallelerimiz de yaşayan vatandaşlarımızın yol taleplerini yerine getirmek amacıyla hava şartları el verdikçe sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri hava şartlarına uygun günlerde yerine getirerek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Daha İyi Bir Dalaman İçin yola devam diyoruz." dedi.

Mahalle sakinleri soğuk kış günlerinde yol taleplerinin geri çevrilmediğini belirterek Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ve ekiplere teşekkür etti.

AdminAdmin